Helgen

Härligt helg.
I lördags kom Olli hem till mig. Vi grillade och det blev sjukt gott. Olli grillade och jag friterade pommes. Hur lätt som helst att grilla med gasolgrill. Mycket lättare än med kolgrill. Vi åt som hästar, allt var så gott, vi hade 3 olika såser till köttet haha. Det var så varmt att vi satt ute på terassen och käkade. Efter maten tog vi ut sterion, jordgubbar och rose. Huuur mysigt som helst var det. Vi spelade kort och mumsade på svenska jordgubbar tills eurovision började. Då satte vi igång och gjorde egna drinkar med bl.a banan i. Även drinkarna blev sjukt goda.
Sen la vi oss på varsin soffa och kollade på eurovision. Danmark vann och det var rätt tycker jag. Fanns några bra låtar men annars var resten av låtarna usla. Tråkiga, inga roliga i år direkt.
Jaja, efter eurovision somnade jag som en stock.
 
I söndags rensade jag nere i källaren med mamma. Hittade mina sommarkläder! Trodde det skulle vara en påse men det var 3 stycken fulla med sommarkläder. Så nu är det kaos i min garderob. Mammas stora present ligger gömd bakom massor av kläder så den tar typ en halv hylla. Sen har jag mina Jeffrey Campbell skor där också så mina kläder ligger huller om buller just nu.. Måste ta tag i det till helgen.
 
Bilderna från helgen ligger inne i systemisen just nu, ska ladda över bilderna i veckan när jag får tid över.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0