Helgen

I fredags myshandlade jag med mamma. På kvällen åkte jag till kista med Olli. Där käkde vi grekisk mat och kollade runt i affärer. Efter det åkte vi hem till mig och fixade oss inför utgång. Det blev en riktigt bra utgång med massor av dans. Blev bjuden på en god shot som smakade mint och lakrits. Kommer inte ihåg vad den hette tyvärr.. Kom hem vid 3 och somnade direkt. Superbra utgång i alla fall! 
 
I lördags var jag iväg med mamma och Jeppe hela dagen. Jeppe var en riktig shoppaholic den dagen. 5 par byxor och två par t-shirt. Jag däremot kom inte hem med något. Fast vi var i väsby centrum, kista och sollentuna centrum. Fast å andra sidan var det bra att jag inte hittade något, får inte plats med ett enda mer klädesplagg i min garderob nu, när mamma får in present och när jag har hittat ett bättre ställe att lägga mina Jeffrey Campbell skor på så kommer det finnas mer plats. På kvällen lagade vi caesarsallad och jag tog det lugnt och myste till en massa filmer. 
 
I söndags jobbade jag på dagen, proppat med vaccinpatienter men annars var det ganska lugnt. Tråkigt väder, regn och rusk. Mamma kom och hämtade mig efter jobbet så jag slapp gå i regn. Sen var jag som sagt på Pink-konserten men tänkte göra ett eget inlägg om det med bilder osv. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

åh min fina! vad jag saknar dig!

Svar: Sötis, saknar dig massor!
Josefine N

2013-06-07 @ 18:24:11
URL: http://www.nattstad.se/Lindaeriiksson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0