Fredag 17 maj

Igår var det en jobbig dag jobbmässigt, vet icke hur detta kommer sluta.
 
Nåja! Idag är det fredag och jag har myshandlat med mamsen! Det har varit riktig tropisk värme idag för första gången på året. Blev helt chockad när det var 23 grader i skuggan vid 11 tiden idag. Nu är sommaren här förhoppningsvis, båten är sjösatt och snart börjar alla mysiga dagar i skärgården med båten!
Ikväll har vi grillat och kollat på lets dance. Pappa fick skrattanfall, försökte övertyga mamma och pappa att det var Göta kanal 2 som gick på tv inte 3an.. Har även dödat flera myggor inomhus... Panik på det.. Har blivit bättrre på att pricka myggorna i år haha.. Mysig kväll i alla fall.  
 
imorgon är det lördag och jag har en hel dag fullplanerad med roligheter! Speciellt på kvällen!
Ska upp hyfsat tidigt imorgon och rensa saker i källaren med mamma. Vi börjar bli klara med en del rum så nu blir det att rensa saker och få lite ordning! Älskar att rensa saker, man hittar alltid saker man totalt har glömt bort. Måste dessutom hitta alla mina sommarkläder så ligger i några kassar nere i källaren. Har inga shorts eller klänningar i min garderob just nu så måste måste måste hitta dem imorgon! Annars får jag gå med vinterkläder i sommar haha..
 
Nåja! På eftermiddag imorgon ska jag iväg och handla med Olli. Vi är ensamma hemma hos mig imorgon kväll så vi ska grilla och göra god mat, första gången jag kommer grilla själv på våran gasolgrill, har bara grillat kolgrill förut så det blir lite nytt. Men pappa har visat hur det går till så huset inte brinner ner haha.. Och sen ska vi kolla på eurovision ihop och mysa med en massa gott. Och sen efter det blir det party! Hoppas på att få den energin jag hade förra helgen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0