Påskhelgen

I fredags jobbade jag hos den nya familjen. Det var lite kaos i helgen. Den minsta blev ledsen och under tiden jag tröstade honom sprang den andra ut och då fick jag lite panik och sprang efter. Han vägrade komma in först men sen löste det sig och alla var glada till slut. Vi fikade, pysslade och kollade på film tillsammans tills föräldrarna kom hem 4 timmar senare.
 
På kvällen var mamma och pappa hembjudna på Americansk mat hos några kompisar. Jeppe och jag var hundvakt till Nelly. Vi myste först i soffan sen gick jag ut med henne. Det blev en långpromenad så när vi kom hem var hon jättetrött. Kom lagom hem till Lets dance så la mig i soffan med läsk och frukt. Sen kom Nelly och la sig vid mina fötter och somnade, gullehunden snarkade och smaskade i sömnen. Nelly blev upphämtad vid 11 tiden på kvällen igen. Myste hela kvällen i soffan sen somnade jag.
 
I lördags var vi bjudna till Moma på påskmat. Alltid lika gott. Varmrätt, efterrätt och fika. Matkoma efter det. Fick påskägg av Moma. Det innehöll godis, 500 kr och två armband. På kvällen är man fortfarande helt proppmätt efter påskmaten så vi åt bara en sallad till middag, lagom och supergott.
 
Idag är det söndag och imorse åkte jag med pappa till hans jobb för att mata katterna som bor i stallet där. När vi klev ur bilen blev vi attackerade av 5 hundar. Urgulliga småhundar som hoppade och var glada. Pappa visade mig alla maskinerna som han har köpt till mig som han för tillfället förvarar på jobbet eftersom vi måste göra plats till allt här hemma. Sen matade vi katterna, tog ett tag innan dem kom men när vi skakade matpåsen hörde man hur katterna sprang. När katterna kommer fram ser den helt förskräckt ut, jag kollar bak och då har en av hundarna smitit in, blev lite kaos där. Men det löste sig snabbt.
Sen har jag varit iväg med mamma på äventyr, saknat det som tusan. Vi åt lunch på ett mysigt ställe sen åkte vi till täby och kollade runt och åt glass från chilibox. Så sjukt gott, kan åka till täby bara för att äta den glassen. Efter det åkte vi till stinsen och handlade mat.
Ikväll har mamma och jag lagat våran älskade vegetariska lasagne igen med sallad till. Så sjuukt gott.
 
Så min påsk har varit jättebra. Fast påsken är inte slut ännu, imorgon är alla lediga också. Och idag skulle man ställa om klockan till sommartid = man går upp en timme tidigare på morgonen och det känns verkligen. Hatar att ställa om klockan, helt onödigt tycker jag.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0