Idag är det min namnsdag!

19 mars idag = jag har namnsdag.
 
Jobbet gick bra idag förutom att det blev väldigt stressigt på förmiddagen. Min chef hade beställt en gynsäng eftersom vi ska börja med en ny behandling på kliniken. Och killen som kom med sängen släppte bara av den utanför dörren och sen åkte han iväg. Hur ska jag och en till kunna få in den hela vägen liksom? Den väger ju bly.. Typ som en sjukhussäng, går inte att lyfta på två pers. Speciellt inte med en som har haft ryggproblem och jag som inte är världens starkaste liksom. Så vi ringde runt efter folk som kunde hjälpa oss. Det kom två starka killar efter ett tag och hjälpte oss. Knappt att killarna orkade lyfta sängen ens. Sen var det snö och slask ute så allt vatten samlades inomhus och skräp, grus och allt.. Men till slut fick vi in sängen och allt löste sig med den saken.
 
Men sen kom det en patient som vi trodde inte skulle komma. Vi var förberedda på att ha en patientfri förmiddag men så blev det inte. Fick agera själv i receptionen igen när det kom en patient som skulle ta bort en hudvårta. Men det var inga som helst problem.
 
Lunchen blev två timmar sen pågrund av allt krångel. Annars har dagen flutit på faktiskt.
Idag satt jag vid telefonen också och kunde faktiskt svara på alla frågor som folket ställde mig. Vi har börjat med online bokningar, har nyss lärt mig det systemet. Allt flyter på med andra ord och det är så jäkla kul!
 
Riktigt ruskväder ute idag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0