Helgen

Som vanligt dålig uppdatering på helgerna från min sida. Min helg har i alla fall varit superbra.
 
I fredags myshandlade jag med mamma. Vi åkte först och handlade själva sen hämtade vi upp mormor så hon fick åka en liten sväng med oss. På kvällen lagade mamma och jag en sån goood middag till familjen. Vi var sugna på något nytt och kom på att vi kunde fylla en fläskfile med olika saker. Vi fyllde den med soltorkade tomater, vitlöksost och basilika. Det blev så sjukt gott och den rätten kommer vi absolut att göra om. Har på senare tid börjat laga mer och mer mat, tycker det är askul speciellt när det blir gott. Sen är det alltid roligare att laga mat med någon.
Myste sen framför gladiatorerna och sen började jag fixa mig inför utgång. Hade ju hoppats på en hejdundrande utgång, var så taggad. Men.. Det blev magplask av det faktiskt.. Magget levererade inte alls. Folk kom aldrig i gång och dansen kom inte ingång förrän vid 2 tiden på natten, jättesegt. Men det funkade i alla fall. Vi satt och snackade och jag fick det lite jobbigt med en kille som inte ville släppa taget haha. Han ville först dansa med mig, sen 2 minuter senare kom han tillbaka och ville bjuda på en drink men Leo hade nyss gett mig en drink så tackade nej. Men han gav sig inte, han kom tillbaka till mig och ville prata, trevligt grabb men han blev lite jobbig på slutet när han inte gav sig hehe.. Men till slut så ger han mig en asfin komplimang sen går han. En väldigt oväntad komplimang faktiskt. Vi dansade i slutet sen gav vi oss hem 30 min innan stängning. Hade förväntat mig att magget skulle köra harlem shake men det visade sig att dem redan hade gjort det 19.00 samma dag haha.. Så lite besviken på magget men en bra kväll i övrigt.
 
I lördags var jag i stan med mami. Vi tog bilen in, mycket skönare än tåg. Vi gick till gamla stan för att byta ett smycke som mamma hade fått. Sen åt vi lunch i gamla stan och sen stannade vi vid stinsen och handlade lite mat. Fick med mig en supersöt liten filur som nu sitter på min hylla och ser gullig ut.
På kvällen blev det melodifestivalmys med mamma och pappa. Men jag sprang runt i huset hela kvällen eftersom jag skulle hinna med ett tåg som gick 10 min efter att melodifestivalen slutade. Så när alla sjöng var jag nere och fixade mig lite smått, sen sprang jag upp när röstningen var klar, dem fortsätter att sjunga och då springer jag ner igen och så höll det på hela kvällen haha. Blev klar i tid och kunde gå i hyfsat lugn takt till tåget. Tyckte att helt fel gick vidare. Anton skulle inte ha gått vidare.
Skulle möta Olli och hennes tjej på tåget men det var inte bara Olli och hennes tjej som var där, 4 andra också, sen hoppade Lollo och Gurra på tåget också. Var jättelängesen jag var på krogen i stan men det var kul. Var på ett ställe jag inte hade varit på innan. Men det var okej.
Vi gick så vi skulle hinna med sista tåget hem. Vi gick till karlberg och det blåset som satan. Man flög nästan iväg. Sen skulle vi gå upp för en lång backe för att komma till stationen men den var omöjlig att ta sig upp för.. Så himla isig. Jag gick först men jag gled hela tiden ner på Olli som gick bakom mig, hon fick nästan putta upp mig för backen haha. Converse är ju inga bra vinterskor heller så.. Platta och hala.
Kom hem och somnade direkt.
 
Idag (söndag) har jag varit iväg med mamma till Mio i barkarby. Vi hade en jättestor check där som gick ut imorgon så det blev en ny vardagsrumsmatta och en ljuslykta för den checken. Sen gick vi in på chilli och E.M också. Fick med oss massor av ljus hem. Innan vi åkte hem gick vi in på IKEA för att handla ännu fler doftljus. Vi använder så himla mycket ljus här hemma, speciellt på helgerna så det behövs förnyas ganska ofta.
Ikväll var ingen i familjen särskilt hungriga så vi lagade en god sallad till middag. Nu ska jag strax upp och kolla på ett nytt program som jag tror kommer bli en favorit. Är supertrött, har verkligen kämpat med att hålla mig vaken i två timmar nu. Funderade på att sätta tändstickor så ögonen kunde hålla sig öppa men det funkade. Lite musik och socker höll mig vaken. När jag har varit ute på krogen vaknar jag alltid tidigt av någon anledning, därför jag är så trött nu.  
 
Så en bra helg, lugn men ändå händelserik. Ni får bilder om en stund för om 10 min börjar mitt program. Ska hinna byta om till myskläder och fylla ett glas med iskallt vatten också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0