Helgen

Dags att skriva lite ordentligare inlägg. Har mest mobilbloggat det senaste dagarna.
 
I fredags myshandlade jag som vanligt med mamma. Fick med mig en ny jacka hem dessutom. På kvällen lagade mamma och jag en sån himla god middag. Yakuniku heter det, kött i en speciell sås, nudlar och grillade grönsaker till det. Åh så gott. Myste sedan till gladiatorerna.
 
I lördags på förmiddagen städade mamma och jag hela huset. Sen åkte vi och åt en välförtjänt lunch och sen bärde det av mot sollentuna. Letade efter min favorittights. Trodde butiken hade slutat sälja dem men icke! Köpte dem direkt. På hemvägen handlade mamma och jag mat till oss två. Pappa var iväg med kompisar och Jeppe var iväg på party så mamma och jag var ensamma hemma hela kvällen. Vi lagade supergod mat till oss. Man får passa på att laga sån mat som bara mamma och jag gillar. På kvällen myste mamsen och jag framför fångarna på fortet och sedan no strings attached. Vi åt godis, chips och dipp. En riktig myskväll.
 
Igår (söndag) Gick jag upp tidigt för att åka och jobba. Hade som sagt inte kunnat sova på hela natten pågrund av mitt höga blodsocker. Men det funkade ändå. Fick vänta på bussen i 25 på centralen och sen fick jag vänta 30 minuter efter det.. Sen var jag äntligen på jobbet. På söndagar har vi drop in för vaccinationer. Det här var min första riktiga jobbdag på en söndag och det var den bästa jobbdagen ever!! Min chef var inne i behandlingsrummet och hade en familj på fyra personer som skulle vaccinera sig. Jag satt då själv i receptionen. Plötsligt ramlar det in massor av personer som ska vaccinera sig. Jag har ju aldrig tagit emot några patienter som ska vaccinera sig. Tänkte först hämta min chef men bestämde mig för att låta bli. Tog saken i egna händer istället.
"Hej, har du varit här förut? Inte? Då kan du fylla i det här pappret med dina personuppgifter" Så sa jag till alla 6 patienter som kom för att vaccinera sig. När dem hade fyllt i pappret bad jag dem att sätta sig ner så länge. Tog deras personuppgifter och skrev in dem i datorn sen la jag pappret i en speciell pärm. Sen kom min chef, när hon såg hur många patienten som var där blev hon lite stressad. Hon trodde inte att jag hade gett dem vaccinationspappret, eller skrivit in dem i datorn osv. Så när jag sa till henne att jag har fixat allt, det är bara att ta in dem i behandlingsrummet. Då klappade hon mig på axeln och sa att jag var jätteduktig! Kände mig grym där faktiskt. Har så jäkla kul på jobbet!
Slutade 16.00, pappa kom och hämtade mig. När vi kom hem hade alla kommit för att fira pappa som har fyllt 52 år i tisdags och min bror som ska fylla 23 nu på onsdag. Även jag fick blommor och pengar eftersom jag har namnsdag den 19 mars!
 
Berättar om akuten i nästa inlägg. Gud vad mycket jag skriver haha..
 
Fredagens middag, mums!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0