Helgen

Det har nästan blivit en tradition att skriva om helgen på måndagarna.
 
I alla fall. Har varit en lugn helg med lite party i huset.
I fredags blev det mys framför gladitorerna en stund innan fotbollen började. Helt ärligt tyckte jag att det en tråkig match.. Hände verkligen ingenting och Sverige var passiva under hela matchen. Halva matchen gick ut på att Sverige försvarade sig. Riktigt tråkigt med tanke på att det var hemma match. Och Irland var ju inte bättre.. Målvakten segade med bollen, långa passningar osv. 0-0 tråkig match i alla fall. Både från Irland och Sverige.
 
I lördags åkte jag iväg med pappa och handlade lite mat till kvällen. Vi köpte med oss massa gott. På kvällen lagade pappa och jag fläskfile med friterade pommes och hemmagjord bea. Suuupergott verkligen. Och vi fick som sagt inte sitta i köket eftersom Jeppe och hans kompisar kom precis när vi skulle sätta oss ner. Så pappa och jag gick upp till vardagsrummet och åt till Fångarna på fortet. Till kvällen hade pappa och jag planerat att göra fruktsallad med vaniljglass men det blev inte av eftersom hela köket var fullt av folk. Det droppade in folk stup i kvarten. Killar med hästhuvuden haha.. Såg inge snyggt ut haha.. Jag försökte kolla på en film som gick på tvn men blev störd hela tiden när jag hörde allt dem gjorde där nere. Kunde inte koncentrera mig på filmen, såg bara småsnuttar av den och dem småsnuttarna var riktigt hemska så måste kolla på den filmen igen, den verkade superbra, verklighetsbaserad.
Allt folk gick vid 01 så då gick jag ner och somnade direkt i sängen.
 
I söndags gjorde jag inget speciellt heller. Var iväg med pappa en sväng sen kollade jag på Pirat-filmerna. På kvällen gjorde vi i ordning en supergod sallad. Somnade väldigt tidigt den kvällen.
 
Så har min helg sett ut. Jag som vanligtvis är väldigt rastlös av mig, kunde ta det lugnt en HEL helg haha.. Men nästa helg vill jag inte ta det lugnt, då ska det hända saker! Det nalkas påskmat hos min älskade Moma!! Åh det kurrar i magen efter hennes goda mat. Sen får vi alltid påskägg av henne med något roligt innehåll i. Spelar ingen roll att man börjar bli vuxen, påskägg är lika roligt för det.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0