Skumma djur..

Natten till idag har varit lite upp och ner. 
Vaknade 1 på natten av ett barn som skrek för fulla muggar. Det lät som om barnet blev utsatt för något, så jag flög upp ur sängen och kollade ut genom alla fönster som fanns i huset, såg ingenting men hörde fortfarande barnets skrik. Blev rädd så jag börjar klä på mig för att gå ut på tomten och se om jag ser något. Ser också att flera av mina grannar går ut och kollar i området. 
Efter en stund kommer mamma ner och säger till mig "det är inget barn som skriker, det är en katt". Trodde först inte på mamma för det lät verkligen inte som en katt, hade aldrig själv kunnat lista ut det. Grannarna kollar under bilarna och ser då att en jäkla katt sitter där under.. Man blev bra förbannad på den där jäkla katten. Stackars barn tänkte jag... Jäkla katt alltså. Hur tusan kunde den låta som ett litet barn? 
Efter det gick jag och la mig... 
 
Idag vaknade jag trött, försov mig men hann ändå med mitt tåg. 
I veckan har jag passat en kille eller vad man nu ska kalla det, han skulle sätta in rör under jorden så vi så småningom kan få våran bergvärme. Han knackade på dörren ett 20 tal gånger så kände att jag inte kunde lämna huset. Strömmen gick, han behövde gå ner i källaren, han skulle hälsa att han var här, han skulle säga hejdå osv osv osv. Men så länge han höll på ute på tomten satt jag uppe på balkongen och solade. Vet inte varför jag aldrig har solat på balkongen förr. Hur skönt som helst och fick lite färg också.
Annars så var jag ledig i måndags och tisdags. Och idag har jag jobbat och det gör jag även imorgon och på söndag. 
 
Nu ska jag mysa till filmer innan läggdags. Jobb imorgon och jag längtar!
 
En sovande Olli på bussen hem från Norrtälje förra veckan. Hon ser ut att drömma om något riktigt mysigt! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0