Midsommar

Har haft en superbra midsommar! Fest från morgon till slut.
Brorsans fest började kl 12 på dagen. Under tiden så började jag fixa mig. Vid 3 tiden gick jag mot stationen för att möta Leo och Olli som kom med tåget. Vi gick till centrum och handlade mat. Det blev mer än väntat, hela 4 påsar med tunga saker så det var en pina att släpa hem allt + alla påsar med dricka som Leo och Olli hade med sig.
När vi kom hem till mig var Jeppes fest fortfarande igång. Men så småningom gick dem och då var det min tur att ha lite party! När Jeppe och hans kompisar gick vidare på fest så kom Gurra. Jag hade fixat en tipsrunda för att testa hur mycket de kunde om mig. Gurra och Olli kom på delad första plats, Gurra visste mer om mig än jag trodde! Sen började vi med maten. Olli och jag tog hand om allt inomhus, grabbarna fick agera grillmästare. Maten tog lite tid, det var så mycket olika saker som skulle fixas, så vi alla var riktigt hungriga. När vi precis har satt oss ner för att äta kommer Gurra på att han glömde grilla sina tomater haha... Och vi hade just stängt av grillen, jaja på med grillen igen! SEN fick vi äntligen börja äta! Potatis, grillat, sill, såser, kräftröra på kex, god dricka och bra sällskap. Vi hade det jättebra ute på terassen med musik i bakgrunden. Vi spelade lite småspel efter maten. Sen spelade vi krocket och det var inte det enklaste när man hade lite dricka i sig. Men jag vann faktiskt :) 
Sen gick det någon timma, Olli och jag gick till lillhuset på min tomt för att kolla efter fler roliga utespel. Då var vi rätt så dragna och jag börjar leka med rockringen och ramlar på en madrass bakom mig. Ställer mig upp och försöker igen men då ramlar jag in i väggen haha.. Så vi ger upp, vi gick till killarna istället. 
vid 10 tiden var alla ganska borta och då är det dags att spela kubb. Alla visste att det skulle gå uselt men fasen var bra alla var! Jag höll i en chipspåse under hela spelet och alla sa hela tiden "jossan, släpp påsen nu!" Men nej, den påsen gav mig tur, jag träffade massor och vann 2/3 matcher! 
 
Efter spelet käkade vi efterrätt, bra planering haha.. Men det var rätt passande, när man har druckit så blir man hungrig så efterrätten som bestod av jordgubbar, melon och glass, passade perfekt då. 
Vi var ute på terassen hela tiden, Olli och jag hade en filt på oss på kvällen när det blev kallt. Vi hade det så himla bra. Vid 1 tiden åkte Gurra och Olli. Jag väntade med Leo tills hans mamma kom och hämtade honom. Efter det städade jag och somnade direkt. 
 
Superbra midsommar! Jeppe kom med en shott som var grön "smaka det här" sa han. Luktade först sen smakade jag och jäklar vilken chock. ALDRIG smakat något starkare! Du kan ta 10 chilisar och proppa in i munnen, det var så himla starkt. Det brann i min hals och det försvann inte heller. Sen kommer Jeppe ut med flaskan och vad står det? Absinthe 89,9%!!!! Haha men trots det starka så var den god, smakade lakrits. Men kommer inte dricka den igen haha! 
Inte nog med det. En av Jeppes kompisar hade med sig en flaska med någon slags alkohol som man skulle dricka. I flaskan var det en ÄKTA ORM som bet i en ÄKTA SKORPION... Två äkta djur (döda) och smörjan där i skulle man dricka???? Den där smörjan rörde jag inte ens.. Men Jeppe smakade och enligt han smakade det som döda djur.. Konstigt.. Det va ju äkta djur i den! BILD KOMMER! 
 
      
      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
        

Här är smörjan jag drack. Undra varför döskallen är på bilden..? 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0