Mammas födelsedag!

Idag är det måndag och jag gick upp supertidigt. Har äntligen skärpt till mig och tagit tag i saker den här veckan så nu kommer jag hålla på med lite saker ett tag. Har skjutit upp det alldeles för länge. 
 
Nåja efter "mötet" så handlade jag hem frukost. Åt och sen somnade jag i två timmar. Har tagit det lugnt på dagen, kollat på film och bara myst. När Jeppe och pappa kom hem från jobbet gav vi presenterna till mamma eftersom hon fyller år idag! Från pappa, mig och Jeppe fick mamma smycken från Efva Attling! Och från min personligen fick hon en Leguan i silver/glitter som hon har kollat på men aldrig skulle köpa pågrund av priset. Så den fick hon av mig, sen stekspadar i silikon som hon hade önskat sig. Mamma blev väldigt nöjd över presenterna!
 
Ikväll har jag åkt till Rimbo med Olli för att äta våran kära kebab som vi inte har gjort på hundra år. Det är verkligen Sveriges godaste kebabtallrik! Annars skulle vi inte åka 1.5 timme dit + 1.5 timme hem.. Den här gången gav dem mig fel sås, märkte efter ett tag att jag hade fått stark sås men orkade inte säga till så jag kämpade med att få i mig maten. Tårarna rann, läpparna sved och drickan var slut på 2 sekunder.. Men fasen så gott det var!!!
 
Nu är jag hemma i alla fall. Ska strax kolla på missade serier innan det är dags att sova. Imorgon är jag ledig förutom att jag ska på "grejen" igen som jag var på idag. På onsdag börjar jag jobba igen. Inte så mycket, blir några dagar i veckan under sommaren eftersom vi har stängt mestadels av sommaren. Men kul ska det bli, har saknat allt med jobbet. T.o.m när det blir problem, stress, saker blir fel, dubbelbokning osv, det saknar jag också! 
 
 
 
Leguanen. Svårt att se nu men ska ta bild på den när mamma har packat upp den. 
Älskade filmer! Så sorgligt att det inte kommer ut flera men fasen så bra alla filmern är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0