Bästa helgen

Underbar helg! 
I fredags var jag i kista en snabbis, sen åkte jag och myshandlade med mami. På kvällen grillade vi angushamburgare med pommes. Blev en lugn och mysig kväll med filmtittande. 
 
I lördags var jag ute i skärgården hela dagen. Vi åkte långt ut i skärgården och la till vid en ö där vi blev kvar i ca 7 timmar. Heeeelt underbar dag, det går inte att beskriva hur härlig skärgården är!!! Mitt favoritställe helt klart. 
Jag tjänade 500 kr av pappa, villkoret var att jag skulle bada, simma ut ca 10 meter bland miljoner äckliga sjögräs och därefter tvätta båten. Vattnet var iskallt och pappa vet hur mycket jag hatar sjögräs, så fort jag känner sjögräs så får jag panik och simmar iväg haha.. Men jag tvekade inte! Jag hoppade i vattnet efter att ha stått på stegen ett tag och simmade ut en bra bit med endast sjögräs som slingrade sig runt mina fötter och ben. Sen tvättade jag båten. Jag badade med en flytväst för att det skulle bli lättare att tvätta båten så man kan använda två händer, sen är det sjukt kul att bada med flytväst, bara att flyta omkring. När jag kom upp ur vattnet var jag knallröd på hela kroppen av det iskalla vattnet. Då blev det att sitta i solen ett bra tag. Vädret var sjukt bra, inte ett moln på himlen och in mot fastlandet var det målnigt och regn. Är det dåligt väder här hemma är det strålande sol och molnfritt ute i skärgården. 
Efter ett tags solande gick jag och mamma i land och kollade runt lite på ön vi hade lagt till på. Klipporna var så sjukt höga så det var ett helsike att ta sig upp och ner ifrån dem. När mamma och jag skulle tillbaka till båten så fastnar vi på väg upp för ett berg, mamma tappar skon så jag går ner och hämtar den, klättrar upp och visar typ halva rumpan.. Nej men, mamma hade kjol på sig och jag hade badkläder och en t-shirt på mig. Det så nog roligt ut när vi klättrade och putade med rumpan för att kunna komma upp haha.. Undet tiden vi försöker komma upp skriker ett gäng killar "haaalllååååå tjeeeejjjeerrr" på en båt nedanför. Haha där skämdes man lite.. Men upp kom vi! 
Vi åkte ifrån ön på kvällen vid 7 tiden. Tog 1 timme hem med båten till hamnen ungefär. När man kommer tillbaka till hamnen är man helt död, det stramar i ansiktet så det lutar åt att man har blivit bränd igen.. Ansiktet, axlarna och bröstet hade jag bränt mig på. Men fasen vilken bra dag. Älskar den svenska skärgården! Tycker synd om alla som ligger hemma vid poolen eller inte har någon båt, de missar verkligen något.. 
På kvällen kollade jag på sommarkrysset och somnade hyfsat tidigt eftersom jag skulle jobba dagen efter. 
 
I dag (söndag) har jag jobbat. Fick skjuts av pappa till jobbet, och det var tur det eftersom pendeltågen inte gick längre än till häggvik pågrund av något fel. Jobbet flöt på som vanligt.
Mamma kom och hämtade mig när jag slutade. Vi åkte till kista och kollade runt lite. Jag fick med mig en bikini... Sa ju att jag inte skulle ha fler men den här sa t.o.m mamma åt mig att köpa så då var det verkligen ett bra köp. Köpte även en skjorta på rean. 
Nu är jag hemma och har precis ätit en god caesarsallad. Nu blir det inte jobb på ett tag eftersom vi har stängt, i mitten av juli kommer jag att jobba lite smått igen. Så nu blir det lång ledigt. Kan fokusera på grejen jag håller på med just nu. Har haft uppehåll i två veckor och det verkligen kliar i mina fingrar, jag vill fortsätta nununununu!! Men om en vecka är det dags igen, aldrig längtat efter något så mycket!!! 
 
Nu blev det ett himla långt inlägg. Så tar bilderna i nästa inlägg. Alltid jag och mina noveller haha :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0