Nystart imorgon

Imorgon blir det en nystart. Hitills ska jag plocka bort allt godis, snacks, bröd och kolhydrater. Ska äta mycket sallad, protein, knäckbröd, gröt osv.. Min diabetes mår så himla bra av det.
Åt LCHF en månad under 2012 och då svävade min diabetes på moln. Jag hade ALDRIG ett dåligt värde på en HEL månad. Jag skötte min diabetes bättre än vad man behöver och jag älskade det! Jag älskade att ta blodsocker och se det bra värdet som dök upp. Pågrund av den månaden sjönk mitt HBA1C till 7,6!!! Jag har inte haft så bra värde på ca 5 år! Jag vill återskapa det braiga jag hade som sedan försvann plötsligt.
Så imorgon blir det ändring på maten. Jag kommer inte stänga av godsaker helt och hållet för då kommer jag tröttna och gå tillbaka till det vanliga. PÅ fredagar och lördagar kommer jag äta den maten mamma serverar och sen äta godis om jag känner för det. Men på söndagen och resten av veckan kommer jag skippa sånt.
 
Sen kommer jag skriva om min diabetes i bloggen. Varje gång jag skriver ett inlägg kommer jag i slutet eller början av inlägget skriva ner mitt blodsockervärde. Till att börja med.
 
Imorgon ska jag till stan och köpa den där saken till min systemkamera. Så härdanefter kommer det nästan bara bli systemkamerabilder. Så jag slår tre flugor i en smäll kan man säga.
Äta nyttigare - Skriva mer om min diabetes i bloggen -  Förbättra mina bilder i bloggen.
 
Träningen kommer jag att vänta med. Gym är inte min grej, det har jag märkt så tänker inte lägga ner pengar på ett gymkort som bara ligger i byrån och skräpar. Nej nej, jag måste hitta ett annat träningssätt. Har mina funderingar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0