Nyår 2012 - 2013

Min nyår var verkligen bäst!
Jag tog det lugnt på dagen, vid 4 tiden kom Olli till mig så fixade vi oss sen skjutsade pappa oss till Censie.
När vi kom till Censie var det fullt ös med musik, Olli och jag gjorde i ordning efterrätten och de andra skötte middagen. Det blev Censies goda maträtt som bestod av lax, sås i ugnen med ost och massa mer! Så gott! Efter det spelar vi spel och umgås. Sen åt vi efterrätten, alla hade fortfarande matkoma från maten så man orkade inte så mycket.
 
Vid 9 tiden kom Leo, Gurra och Linus till Censie. Vi spelar, Leo busar och det shottas en hel del.
Smakade för första gången whiskey (stavning?). Fireball hette den och det var så sjukt gott! Typ godaste shotten jag har druckit och då kan det bli farligt haha.. Blev en hel del shottar och senare så spelade vi ett spel som kallas Högre och Lägre. Och jag hade sån otur i det spelet.. Så vid 12-slaget var jag lite borta. Fick i alla fall nyårskyssen av Olli i år igen. Sen springer Leo ut i kallingar haha.. Jag blir utelåst och allt haha..
 
Leo kom nyligen hem från Egypten, så när han kom hade han en julklapp till mig. Fick ett jättefint armband av honom, supergulligt av han! Ska ta kort och visa de.
 
Vid 3 tiden beger sig grabbarna till donken och sedan hem. Vi tjejer stannar uppe ett tag till inna börjar fixa oss inför sängen.
Jag har ju som sagt aldrig varit bakis! Men innan jag gick och la mig tänkte jag "Då var det dags för mig att bli bakis för första gången.." för jag hade verkligen fått i mig en hel del shottar och cider. Har aldrig druckit så mycket som jag gjorde den dagen så var nästan säker på att jag skulle bli bakis!
Olli, Jossan och jag sover tillsammans, innan vi somnar får Olli och jag ett skrattanfall så vi somnar inte förrän 5 på morgonen haha.. Olli och jag skedar alltid när vi sover tillsammans.
 
1 januari.
Vi vaknar halv 10 redan. och då ligger Olli och jag exakt likadant som när vi somnade haha. Vågar först inte resa mig upp men efter att ha legat kvar i ca 1 timme går jag upp och vad händer? JAG ÄR INTE BAKIS! :D
Så jäkla skönt! De andra mår uselt och jag mår prima haha! Jag börjar tro att jag inte kan bli bakis haha! Härligt ifall det stämmer.
 
Olli och jag rör oss hemmåt vid 12 tiden för att vi är så trötta. Kommer hem, somnar direkt i sängen och sover i två timmar. Sen kände jag att jag inte kunde sova mer, kan inte somna på kvällen annars. Mamma, pappa och jag bestämmer oss för att köpa pizza. 1 januari/nyårsdagen är trots allt sveriges största pizzadag! Vi ringer för säkerhetsskull och beställer innan vi åker. Dem säger att pizzorna är klara om 45 min. Mamma och jag åker då dit 45 min senare. Och vi kommer inte ens in i pizzerian haha!! Det är kö långt ut ur pizzerian och det finns inte en enda plats att sitta där inne. Det märks att alla ska ha pizza just den här dagen! Mamma och jag väntar 10 min - ingen pizza, 20 min - ingen pizza - 45 min - ingen pizza - 1 timme senare är våra pizzor klara. Men dem jobbar ju så fort dem kan och med tanke på hur mycket folk det var där så förstår jag att dem blir sena.
Kan bara säga att pizza har aldrig varit så gott som på nyårsdagen! Åt den utan ångest och med en massa glädje!
Efter jag har ätit pizzan somnar jag ytterliggare 2 timmar, vaknar och funderar på om jag ska sova för natten men kommer då på att jag inte har tagit kvällssprutan och klockan var bara 7 på kvällen så jag bestämmer mig för att vara uppe. Var vaken till 11 sen somnade jag för natten. Snacka om att vara trött haha.. Men bra mådde jag! ;)
 
Har en massa bilder från nyår och alla bilderna är tagna med min systemkamera, ingen är tagen med mobilen! Det här inlägget är redan tillräckligt långt så lägger in bilderna i ett nytt inlägg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0