Mösspåtagningen 4 maj 2012

Har helt missat att skriva om mösspåtagningen och studenten här i bloggen! Studentskivan har jag minsann skrivit om haha.. Knas..
 
Nåja! Man gick som vanligt i skolan på dagen. Mot eftermiddagen så bytte jag om så gick jag och min klass mot sollentuna frias gymnasium. Där det bjöds på godsaker. Efter en stund skulle vi gå mot sollentuna centrum igen och innan vi gick ut så fick man varsin ballong att ha med sig. Sollentuna fria och min klass gick mot sollentuna centrum och precis utanför där så spelades ett band som var menat till oss. Det var väldigt blåsigt och kallt just den dagen så man frös ganska rejält. Efter att bandet hade spelat klart höll rektorerna tal och i slutet höll Ida och Olli tal för vår klass. Sen räknade vi ner och alla tog på sig mössorna och kastade ballongera i luften.
Just då kände man verkligen att studenten var nära!
 
Efter det fick man sluta och då gick det flesta i klassen till O´learys för att fira lite smått. Drack några cider och umgicks med klassen. Efter det så hämtade mamma upp mig i sollentuna.
 
En väldigt bra och minnesvärd dag. Meningen är ju att man inte ska ha haft studentmössan på sig innan den här dagen men de flesta fuskar med det. Man vill ju så gärna ha på sig mössan direkt när man får den. Pröva den, ta kort på den och allt. Men jag höll mig tills mösspåtagningen :)
 
Här kommer lite bilder från mösspåtagningen!
 
 
 
 
Här flyger ballongerna iväg i luften!
 
Stephanie!
 
Jossan och jag. Här kan man se på Jossans och mitt hår hur mycket det blåste den dagen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0