Iphone

Fy vad min iphone skrämde mig nyss..
 
Har varit uppe och kollat på en film med mamma och pappa. När jag kommer ner ser jag att jag har 1% batteri kvar på iphonen. Så jag laddar den och går medans in på toan och borstar tänderna, smörjer ansiktet och allt som jag brukar göra innan läggdags. 10 min senare kollar jag till iphonen och då står det fortfarande 1% batteri.. Blir rädd och tror att den kanske har hakat upp sig eller något så testar att stänga av den en stund.
Sätter sedan på den igen och då kommer det upp en batteri sak, så som det brukar göra när en iphone har lite batteri. Det går alltså inte att sätta på iphonen förrän den har laddats till kanske 4%. Så jag väntar, kollar på film ett tag och sysselsätter mig med annat. Men iphonen vägrar att ladda.
 
Men till slut så sätts den på igen och visar 6% haha.. Snacka om att jag blev rädd.. Har ju massa grejer på telefonen som jag inte vill bli av med. Och om min iphone pajar så har jag ingen extra telefon att använda. För när jag fick iphonen i 18-årspresent så klippte butiken sönder mina två simkort så nu är simkorten för små att använda i mina äldre telefoner.. Men men!
 
Iphonen funkar så jag är lugn. Sjukt hur rädd man kan bli över en iphone haha..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0