Helgen

Har inte bloggat så mycket i veckan pågrund av att det inte har funnits något att skriva om. Har endast gått ett par promenader, skött diabetesen, ätit bra mat osv.
 
I fredags hämtade mamma upp mig efter jobbet så åkte vi till märsta där vi handlade mat. Vi gick in i en speciell affär med bara utländsk mat. Fanns så många intressanta saker och lite vidriga haha.. Bland annat torkad fisk, torkade räkor, fiskben osv.. Sen handlade vi mat på ica maxi i märsta. Såg Doris men det var inte Olli som körde bilen. På kvällen blev det mysmat. Blev frågad att följa med till Nype men jag var inte alls taggad på krogen. Det var -19 grader ute på kvällen så att gå på krogen och sen vänta på nattbussen och åka hem i en iskall buss och sedan gå hem en bit. Usch nej.. Så jag myste framför gladiatorerna istället.
 
I lördags så var jag i stinsen på dagen och hjälpte mamma att jobba. Det var skolmässa så hjälpte mamma alla småbarnen. Såg även min skola (consensum) stå där så gick dit och hälsade på rektorn. Saknar den skolan så sjukt mycket. Efter 2 timmar fick mamma och jag sluta, vi gick runt i stinsen en stund, fick med mig två tröjor, en blus och ett par lacktights. Efter det åt mamma och jag lunch sen handlade vi mat och kollade på ett nytt matbord innan vi åkte hem och gjorde mysmat i 3 timmar. Potatisgratäng, oxfile, sallad och vitlökssmör. Så sjukt gott.
Mådde lite dåligt på kvällen, magen var orolig så la mig under täcket och somnade en timme efter maten. Vaknade av att Kevin ringde och ville ha med mig ut på krogen. Men jag orkade verkligen inte det. Kände inte alls för krogen den här helgen. Efter samtalet med Kevin märkte jag hur svårt det var att andas uppe i vardagsrummet. Gick ner till mamma och pappa som satt i köket och berättade hur varmt och kvavt det var i vardagsrummet.
Och tydligen så krånglade vår panna i huset. Den hade fått fnatt och eldade på med värm utan att vi hade rört den. Elementen gick inte röra så brännvarma dem var. Vardagsrummet gick inte att vistas i, fanns ingen syre. Vi försökte hela kvällen att få ordning på pannan men utan resultat. Vi öppnade 2 fönster på övervåningen men det märktes inte, inget hjälpte. Det var över 30 grader på övervåningen, stackars mamma och pappa som skulle sova i den värmen sen..
Men det var tydligen fler som hade problem med sina pannor. En kompis som bor i vallentuna hade problem med att pannan inte gav någon värme och det är ju värre att frysa.. Tur nog så var undervåningen inte så varm så där kunde man åtminstonde andas.
 
Idag är det söndag och jag vaknade till ett hett rum.. Hela min säng var varm och rummet hade 0 syre kändes det som. Kände på elementet och brände mig rejält. Pannan fortsätter att forsa ut värme. Jobbigt!
Annars har jag varit i täby med mamma under dagen. Kvällen bjöd på torsk med god sås till middag. Om ca en timme ska jag upp till värmen och kolla på mitt favoritprogram som har startat igen! Världens bästa sjukhusprogram i 14 delar med start idag. Kan inte bli bättre.
 
Blev kär i den här mackapären. Sjukt bra ljud och dessutom snygg.
 
Detta är krabbor som dem hade i den speciella affären i märsta. Ser inte så smaskiga ut tycker jag..
 
Burrr..!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0