Blodsocker just nu: 8,2

Grymt stolt över mig själv. Ikväll lagade mamma klyftpotatis med kött och två olika såser. Direkt när jag äter kolhydrater så sticker mitt blodsocker iväg och det går knappt att styra. Så ikväll när jag åt av maten så visste jag nästan säkert att blodsockret skulle sticka iväg.
Efter maten blir jag sugen på mörk choklad som mamma hade. Så jag tar en cider och två bitar av chokladen, tar 6 enheter insulin och väntar ca 2 timmar innan jag äter eller gör något annat.
 
Nu tog jag nyss blodsocker och då ligger det på 8.2. Jag är så grymt stolt att jag klarade av att hålla sockret i styr! Jag älskar för tillfället att ta blodsocker för alltid så visar mätaren bra resultat och då blir man taggad att göra ännu bättre ifrån sig, sticka sig oftare även fast det inte behövs.
 
Det här är precis samma känsla som med träning. När man ser resultat av träningen blir man taggad att fortsätta och göra det ännu bättre. Precis samma sak är det med blodsockret, man ser alla braiga värden och då blir man såååå taggad att fortsätta. Jag är på topp!
 
Den 5 februari ska jag till Ersta för att kolla upp min diabetes. Jäklar vad stolt jag kommer vara om HbAic visar under 7! Så bra resultat har jag inte haft sen jag var 13 år ungefär.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0