Helgen

Så var ännu en helg över. 
I fredags tog jag det lugnt. Myshandlade med mamma och på kvällen slog vi till med potatisgratäng och hemmagjorda hamburgare. 
 
I lördags var vi hundvakt till söta Nelly. Vi skulle ha henne över natten. Världens snällaste vovve. Så himla sällskapssjuk och följer dig vart du än går. Hade en liten macka på min säng som hon kollade på, hon tog aldrig mackan utan hon bara satt där. Och vem som än säger till henne av oss i familjen så lyder hon det. Världens finaste hund helt enkelt! 
På kvällen grillade vi hemma hos Leo. Kul att samla gänget igen, nu var det ett bra tag sedan. Vi grillade och satt ute hela kvällen tills det blev för kallt.
Jag och Ollis tjej spelade ett bollspel på gräsmattan och under tiden snodde Olli min mobil ur väskan och facerapeade mig.. Den här gången facerapeade hon mig genom att skapa ett förhållande med Gurra haha! Jag var inte helt klar i skallen och hade ingen aning om hur eller OM man kunde ta bort facerapen.. Så efter ett tag fick jag strunta i det! Hela kvällen var hur bra som helst. Mamma kom och hämtade mig, vilket var guld värt så jag slapp ta tåget hem. Hann inte göra något innan jag däckade i sängen direkt när jag kom hem. 
 
I dag (söndag) ringde alarmet tidigt. Men jag mådde bra förutom att jag var trött. Pappa skjutsade in mig till jobbet, vilket var tur eftersom jag hörde att alla tåg stod stilla vid den tiden. När jag kom till jobbet kunde jag ta bort facerapen, måste lära mig hur man kan göra det på mobilen för det här lär inte vara sista gången Olli busar med min mobil. Så nu är det normalt igen! Jobbet flöt på bra, slutade 15.00 och då kom mormor och mamma så åkte vi till Ulriksdals slottsträdgård och köpte färska grönsaker. Sen fikade vi där innan vi åkte hem. 
Ikväll har jag ätit caesarsallad. Så himla gott! Ikväll åkte även Nelly hem.. Det känns så tomt i hela huset. 
 
Nu ska jag sova, är jättetrött. Det var jobbigt att ta sig upp imorse efter festandet dagen innan så nu ska det bli skönt att gå och lägga sig och veta att jag kan sova hur länge jag vill imorgon! Måste vara den härligaste känslan. 
 
 
 
 
 
Imorse var man bra trött men alltid lika kul att vara jobbet! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0