Söndag

Det har varit en riktigt trevlig söndag.
Har varit hos mig älskade Moma idag och ätit lunch. Hennes mat är så gudomligt god så man får aldrig nog. Man äter alltid för mycket mat så man hamnar i koma. 10 minuter senare är det efterrätt och idag blev det pannacotta med havtorn, blåbär och grädde. Så sjuuuuuuuukt gott och mättande..! 10 min senare är det fika haha! Då blev det tårta. Ni kan ju tänka er hur mätt man är.. Övermätt..
 
Efter det åkte mamma och jag till stinsen och lämnade tillbaka en one piece jag hade köpt förut. Min rosa one piece för helt försvunnen så jag skaffade mig en ny men igår fann mamma min rosa gosiga one piece och det är onödigt att ha två stycken så den andra lämnade jag tillbaka. Fick med mig ett nytt nagellack som ska göra mönster på naglarna när man målar med det. Testade det och det funkade, helt otroligt!
 
Blev sallad till middag. Man orkar inget mer efter att ha varit och ätit hos Moma haha.
Nu ligger jag i sängen och prata med E och lyssnar på musik. Men nu ska jag stänga av musiken och kolla på någon bra film istället.
 
Här kan ni se en skymt av hur resultatet blev. Man målar med nagellacket sen håller man en magnet som man fick med i ca 15 sekunder och efter det är det klart. Man fick olika magneter med i paketet, varje magnet har ett mönster så man har olika och välja mellan. Det här är första gången jag prövade något sånt på mina naglar så resultatet blir ju inte 100% måste öva lite till men en bra början! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0