Helgen

Min helg har varit superbra.
I fredags såg jag som sagt Moa lignell live på södra teatern. Olli och jag åkte först och hämtade ut biljetterna sen åkte vi och satt oss på pizza hut och åt middag. Jättemysigt och maten är så otroligt god, servisen man får där är toppklass ( i alla fall de gångerna Olli och jag har ätit där). Det blev snabbt fullt och kön ökade hela tiden för att få ett bord, 20 minuters väntetid. Eftersom Olli och jag inte hade något annat för oss innan Moa skulle spela så slog vi till med en efterrätt. Satt där i 2 timmar, pratade, åt god mat och hade det allmänt trevligt :)
Efter det åkte vi och kollade på Moa. Det var bra faktiskt, Olli sjöng till varje låt Moa spelade. Hon kunde alla låtarna haha..  Det var Moas andra spelning någonsin. Två timmar senare var det slut och då åkte vi hemmåt :)
 
I lördags var jag iväg med mormor och mamma. Fick med mig en helt otroligt snygg klänning. Den klänningen kommer jag att inviga när jag får gå ut och dansa! En superbra nyårsklänning också. Ni ska få se den så småningom :) På kvällen myste jag i mitt rum med filmer, godis och tända ljus.
 
I söndags var jag med mamma på IKEA på dagen. Alltid lika roligt att gå runt där. På kvällen kom Olli förbi mig med bilen så åkte vi till kista och käkade och kollade runt lite. Fick med mig ett par skor som kommer att passa till nya klänningen. Jag har tusen skor men jag får aldrig nog ^^ Har inte visat skorna jag fick hem i ett paket för ett par veckor sen. Fy på mig, får sluta slarva så mycket :)
 
Nu får ni bilder från helgen istället :)
 
 
Maten jag alltid tar på pizza hut. Supergooood! 
 
Min dessert. Godaste deserter jag har smakat. Dock så var det väldigt mycket socker i.. Det knastrade i munnen när man tuggade på våfflan men sååå gooood. Den heter "Belgisk våffla med vaniljglass och jordbuggssås". Mums!
 
Ollis dessert. Det var någon bomb med choklad, nötter och marsmallows (stavas särkert inte så haha..)  
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0