Dagarna efter operationen.

Vi kan ju börja med fredag 12 oktober - Dagen efter operationen.
Förväntade mig att vakna med världens smärta men det gjorde jag icke. De kändes i tån men inte så att jag var tvungen att ligga ner i sängen hela dagen. Haha fast eftersom jag tog morfintabletter så blev jag så otroligt trött, yr och illamående så jag var ändå tvungen att ligga ner till sängs med foten högt upp i vädret (det läker bättre då). Senare den dagen kom Olli förbi mig för att prata och se hur det var med mig. Jag är väldigt bra på att läsa av folk och jag såg direkt på henne att det var något knas. Hon ville inte behöva åka till norrtälje helt ensam och hämta ut några saker som hon hade beställt så jag velade fram och tillbaka för jag ville göra henne selle dit. Men jag mådde ju piss.. Men det spelade ingen roll, tog tablett, hoppade på kryckor till bilen och dessutom så är även Olli utbildad undersköterska precis som jag så hon vet exakt vad hon ska göra om något skulle hända. Men det gick bra faktiskt, vi åkte till norrtälje ochstannade till vid flygis en stund sen brummade vi vidare till Rimbo där vi käkade och hälsade på Nora. Efter det skjutsade Olli hem mig, hon hjälpte mig även upp i trappen ända fram till dörren. Vilken gäntlekvinna!
 
Nästa dag (lördag) så försökte jag röra på mig så mycket som möjligt eftersom att det läker bättre då. Men det är så sjukt jobbigt att hoppa på kryckor eftersom att morfintabletterna gör mig så sjukt trött.
På kvällen blev jag rastlös, tråkigt att ligga hemma i sängen och knappt kunna röra sig. Så jag ringde hit Olli, vi åkte och köpte choklad och frukt och sedan hem till mig för att mysa med cider (alkoholfri) och chokladfondue. Så sjuuukt gott! Var 1 år sen jag åt det, första gången jag smakade det var hos Censie på nyår. Senare på kvällen kom Gurra och Leo hem till mig så spelade vi ett roligt spel. Haha man fick inte gå på toa när man ville och man var tvungen att dricka flera liter. Tur nog fick varken Olli eller jag dricka alkohol på grund av tabletterna och lite annat så alla körde nyktert och det var tur, riktigt fyllespel haha.. Alla gick hem vid 12 tiden och kort därefter kom en av mina kusiner, hans tjej och deras urgulliga dotter från Danmark för att stanna hos oss i 5 dagar.
 
Resten av veckan som varit har gått bra. Tån har inte gjort ont ett dugg konstigt nog, hög smärtgräns? ;) SÖS har hållt kontakten med mig varje dag sen operationen och frågat hur allt går. Riktigt ordentligt sjukhus! Har umgåtts med kusinen och alla från Danmark. Min kusins dotter är verkligen världens sötaste, hon är inte blyg ett dugg, gråter aldrig, somnar direkt när man lägger ner henne i sängen osv. Hon är så försiktig med allt, hon slänger inte runt med saker som de flesta småungar gör. Hon tar en grej, kollar och sedan lägger hon snällt tillbaka den. Vi har ätit på olika restauranger, varit på Steninge slott och en hel del annat.
 
I onsdags den 17 oktober tog jag bort bandaget på foten efter att ha gått med det en vecka. Var så nervös inför hur tån såg ut. Det hade blödigt igenom lite men det är ju en självklarhet när man skär bort saker ända ifrån roten. Läkaren skar i tån efter att ha bedövat mig sen satt han fast en slang på min tå tryckte ut allt blod som fanns i tån, låter helt sjukt men så gör man tydligen.
I alla fall! Tån såg bra ut, nageln är lite mindre och stygnen såg bra ut. Jättenöjd med resultatet. Och det bästa med att jag tog av bandaget är att jag kan få på mig skor igen! Så glad! Fast mina egna skor kan jag inte använda, får låna mammas skor istället ^^
 
Resultatet är bättre än väntat, har aldrig haft ont i tån, kan gå på foten utan kryckor. Kan det bli en bättre operation? Nej, såååå häääär glaaad är jag! Snart ska jag ut och dansa! :D
 
 Har kollat på en mängd olika filmer
 Brorsan överraskade med pizza, den var lika god som den ser ut.
 
 
 
 
 
Mangoglass i mango hette denna dessert. Så god att jag nästan åt upp mangoskalet..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0