Superbra dag!

Idag var jag på skansen med klassen. Härlig dag att gå runt och kolla på djur, vi gick även på en guidtur eller hur det nu stavas haha.. Fick med mig en liten present till mamma sådär spontant :D Vi fick sluta vid 2 tiden, då åkte Olli och jag hem till mig och lämnade av min väska och sen tog vi moppen till stinsen för att handla middag till oss två. Hittade GUL vattenmelon! Vi bestämde oss ganska snabbt för att köpa köttbullar och pasta sen någon god sås till det! Så efter det åkte vi med moppen till lägenheten där vi lagade middag till oss två. Olli fick laga maten medan jag skivade meloooon! Maten blev supergod men stark som satan så vi åt lite melon i mellanåt oh det funkade perfekt! Funkade mycket bättre än att dricka. Vi satt på uteplatsen och åt, hur skönt och mysigt som helst. Efter det gick vi in till katterna och kollade på tv.
Kom nyss hem därifrån. Hur skönt som helst att kunna ta moppen hem! Jätttemysig dag, verkligen!

Imorgon står det även massa skoj på schemat. Skolan på dagen, näst sista skoldagen i hela mitt liv på Consensums gymnasium!! SJUKT!
Efter skolan blir det att åka hem, duscha, packa väskan och sedan ska jag ta mig till lägenheten där Olli väntar på mig. Lämnar av väskan och sen åker Olli och jag och handlar IGEN till en grillkväll med roligt folk där kubb står på listan! Om det blir fint väder så åker vi till en fin äng eller strand och grillar där, annars så stannar vi och grillar på uteplatsen.

Kuul blir det nog! Får hoppas på bra väder bara men det finns nog inte mycket hopp att solen ska dyka fram imorgon med tanke på hur vädret har sett ut de senaste dagarna. Men det löser sig alltid. Olli och jag har bestämt att killarna får grilla så gör vi resten, bra plan :)
Bildbomb från dagen!
































Man kan säga att vi blev mätta efter den här maten. Vi rullade in till lägenheten och la oss i soffan haha..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0